U bent hier

Musical

In onze musicalworkshop(s) of - project sluiten we aan op een gewenst thema of verhaal. Musical omvat zowel zang, theater als dans en is dus heel veelzijdig! Er kan net als bij dans en theater in de 3 en 6 lespakketten toe gewerkt worden naar een eindpresentatie. Aansluitende V.S.D. trajecten en (productionele) begeleiding bij de eindmusical van groep 7/8 zijn ook mogelijk.

Hieronder vind je voorbeelden van onze zowel eenmalige, als meermalige workshops en projecten. Zit jouw gewenste project er niet tussen? Bel of mail ons dan, in overleg is er veel mogelijk! Er kan ook gekozen worden voor de combinatie van twee disciplines waar de nadruk op gelegd wordt, bijv. zang&dans, of zang&theater. 

Kort maar intens: Kennismakingsworkshop
In deze eenmalige workshop krijgen leerlingen een korte en intense indruk van musical. Ze leren een nummer zingen, waarbij ook dans en/of spel toegevoegd wordt, zodat ze even een echte musicalster kunnen zijn! Daarnaast kunnen verschillende spel-, dans- en zangoefeningen aan bod komen. Het zangnummer kan uit een bestaande musical zijn, of zelfgeschreven. Vanaf groep 6 kunnen de leerlingen zelfs ook werken aan hun eigen nummer! Meer uit de leerlingen halen? Er kan ook een 3-delige of 6-delige lessenreeks van gemaakt worden.
Voorstelling: 'De zingende zeemeerminnen'
De Zingende Zeemeerminnen betoveren de kinderen met mooie liedjes, kostuums en smakelijke sprookjes. Daarbij worden de kinderen uitgenodigd om actief mee te spelen met het sprookje. De Zingende Zeemeerminnen spelen en zingen de volgende voorstellingen bij jullie op school. ‘De Kleine Zeemeermin’ (4+ jaar / onderbouw) De Zingende Zeemeerminnen vertellen hun eigen versie van dit wereldberoemde sprookje. Een voorstelling over opgroeien en je eigen weg volgen. Met een swingende zeeheks, een stoere prins en natuurlijk een kleine zeemeermin die de sterren van de hemel danst. — Duur: 40 min. ‘De Hongerige Draak’ (3+ jaar / onderbouw) Help de Zingende Zeemeerminnen om de hongerige draak te verslaan. Samen met de kinderen proberen de Zeemeerminnen de draak te slim af te zijn. Een sprookje over moed en vriendschap. — Duur: 30 min. ‘De Nachtegaal’ (3+ jaar / onderbouw) De Zingende Zeemeerminnen vertellen het verhaal van de keizer van China en de prachtige zang van een nachtegaal. Een betoverende voorstelling over de toverkracht van muziek. — Duur: 30 min.
De Vloer Kalender: Begeleiding Eindmusical groep 7/8 (maart - juni)
In aanloop naar de eindmusical van groep 7/8 kan De Vloer op allerlei manieren begeleiden: zangnummers instuderen, zangnummers schrijven en/of muzikaal begeleiden, danschoreografieën maken en/of oefenen, of coachen tijdens het spelen van de toneel scenes. Ook productionele taken kunnen aan ons worden uitbesteed, zoals de ticket reserveringen en het regelen van decor, kostuums of techniek.

Tarieven

3 delige workshop

Discipline: Alle
Duur: 3 weken

 • 60 min.
  € 165,-
  leeftijd vanaf groep 3
 • 45 min.
  € 125,-
  leeftijd groep 1 en 2
 • 90 min.
  € 245,-
  leeftijd groep 5
Eenmalige workshop

Discipline: Alle
Duur: 1 week

 • 60 min.
  € 60,-
  leeftijd vanaf groep 3
 • 45 min.
  € 45,-
  leeftijd groep 1 en 2
 • 90 min.
  € 90,-
  leeftijd groep 5