U bent hier

Dans

In onze dansworkshop(s) of - project sluiten we aan op een gewenst thema of op een gewenste dansstijl. Er kan net als bij de andere disciplines in de 3 en 6 lespakketten toe gewerkt worden naar een eindpresentatie. Aansluitende V.S.D. trajecten zijn ook mogelijk.

Hieronder vind je voorbeelden van onze zowel eenmalige, als meermalige workshops en projecten. Zit jouw gewenste project er niet tussen? Bel of mail ons dan, in overleg is er veel mogelijk! 

Kort en intens: De Flashmob
De Flashmob… een verrassende presentatie voor jullie eigen publiek. De Vloer creëert samen met jullie leerlingen een ludieke dans-act, bijvoorbeeld als opening van het schooljaar of de viering van jullie school. In een workshop van anderhalf uur maken we samen met jullie leerlingen een feestelijke flashmob, die ze uitvoeren op een moment van jullie keuze. Een korte maar intense beleving met een schitterend showeffect. De Vloer adviseert graag over mogelijkheden, zoals locatie, planning, attributen of kostuums. Ook denken we van harte mee over concept, muziek en aantallen leerlingen. Of je nu 10, 100 of 500 leerlingen hebt, met de flashmob creëer je een korte maar intense dansbeleving voor de hele school.
Kort en intens: De Dansdag
Binnen een dag wordt er een dansvoorstelling gemaakt met de hele school. De leerlingen krijgen een introductie van het thema van de dag, een warming up en leren een choreografie, waardoor uiteindelijk alle dansen achter elkaar een voorstelling vormen voor publiek! Een creatieve en energieke dag met direct resultaat. Nog meer uit de kinderen halen? Deze Dansdag is ook te verspreiden over 4 weken: 3 tot 6 lessen per groep en een eindvoorstelling. Uiteraard ook te combineren met theater en musical!
Korte en intens: Kennismakingsworkshop
In deze eenmalige workshop krijgen leerlingen een korte en intense indruk van een dansstijl. Denk aan: streetdance, hiphop, moderne dans, klassiek ballet, dans voor jongens, of het maken van een eigen choreografie. Meer uit de leerlingen halen? Er kan ook een 3-delige of 6-delige lessenreeks van gemaakt worden.
De Vloer Kalender: Sprookjesfestival (oktober)
In de herfstvakantie vindt ieder jaar het Sprookjesfestival plaats in Arnhem. Het thema van 2017 is Feest! Passend bij dit thema bieden we een muziektheatervoorstelling eventueel uit te breiden met een workshop. (Deze workshop is ook te volgen in de disciplines theater en musical.)
DE VLOER KALENDER: DE KINDERBOEKENWEEK (OKTOBER)
De leerlingen kijken naar een (interactieve) voorstelling* passend bij het thema van de Kinderboekenweek. In 2017 is dat 'Griezelen'. Hierop aansluitend of voorafgaand kan een workshop gegeven worden gericht op het thema. Zo ontstaat een mooie link tussen dans, (fysiek) theater, fantasie en het geschreven woord. De voorstelling is of geschikt voor groep 4 t/m 8. Theater- en musical workshops in dit thema zijn ook mogelijk. *Deze voorstelling dient minimaal 2 weken voor aanvang te worden aangevraagd.

Tarieven

3 delige workshop

Discipline: Alle
Duur: 3 weken

 • 60 min.
  € 165,-
  leeftijd vanaf groep 3
 • 45 min.
  € 125,-
  leeftijd groep 1 en 2
 • 90 min.
  € 245,-
  leeftijd groep 5
Eenmalige workshop

Discipline: Alle
Duur: 1 week

 • 60 min.
  € 60,-
  leeftijd vanaf groep 3
 • 45 min.
  € 45,-
  leeftijd groep 1 en 2
 • 90 min.
  € 90,-
  leeftijd groep 5