U bent hier

Zomerlessen Pilates

t/m
16+ jaar

Pilates is een training die gericht is op het verbeteren van je houding en waarbij je de beheersing, soepelheid, coördinatie en kracht van de spieren traint. Flankademhaling en bewegen vanuit je krachtcentrum (bekken-buik-onderrug en middenrif) zijn de basis van elke oefening. Door middel van de specifieke Pilatesoefeningen leer je jouw lichaam gaandeweg beter controleren. Na elke sessie voel je zich verfrist en vol energie. De methode werkt ook ter voorkoming van blessures.

De basis van deze training wordt gevormd door zes hoofdprincipes; centreren, concentratie, controle, precisie, ademhaling, flow (vloeiend bewegen). De les begint met een warming-up, daarna oefeningen op de mat, stretches en tot slot ontspanningsoefeningen. De les wordt ondersteund door rustige muziek. 

Onze lessen zijn geschikt voor alle leeftijden, conditieniveaus en is een uitstekende aanvulling voor alle danstechnieklessen.

Aanmelden voor een / meerdere lessen:

Mail je voor + achternaam, telefoonnummer, data en tijd van de les(sen) die je wilt komen volgen naar lynnkosakoy@gmail.com

Kijk voor meer info over docente Lynn op www.devloer.nu/cursussen/docent/lynn-kosakoy.

Locatie: Rozet, 5e verdieping / studio 5.08

Wo.7 augustus         9.30-10.30                   Pilates                       Lynn Kosakoy

Wo.14 augustus       9.30-10.30u                 Pilates                       Lynn Kosakoy

Di. 20 augustus        19.00-20.00u              Pilates                       Lynn Kosakoy

Kosten: 10,00 per les (incl. btw) contant en gepast te betalen aan het begin van de les.